Inbraakvertragend glas

Inbraakvertragend glas

Bij Van Reenen Glas kunt u kiezen voor inbraakwerend glas. Voorkom ongewenste bezoekers met Reensafe® inbraakvertragend glas! Reensafe® inbraakvertragend bestaat uit meerdere beglazingen met een speciale taaie substantie. Hierdoor is het voor de inbrekers moeilijker om binnen te komen in combinatie door een speciale plaatsingsmethode. Bij een glasbreuk zullen de scherven op hun plaats blijven zitten waardoor er geen ingang ontstaat.

Reensafe combineren

Politiekeurmerk Veilig WonenReensafe® inbraakvertragend glas kan worden gecombineerd met diverse glassoorten zoals Reenpane HR++, HR+++ Excellent, geluidswerende glassoorten en nog veel meer. Vraag naar de mogelijkheden van inbraakwerend glas en laat u adviseren en inspireren wat het beste bij uw woning of bedrijfspand past. Tevens heeft Van Reenen Glas de mogelijkheid om bij u hang- & sluitwerk met uitsluitend volgens Politiekeurmerk Veilig Wonen te monteren voor extra veiligheid.

Inbraakwerend glas is verkrijgbaar in afmeting 6000 x 3210 mm. Alle Reensafe® beglazingen zijn met 99,2% UV-werend, om verkleuring van uw huisraad te voorkomen.

Glasschade inbraakvertragend glas