Kozijnen van accoya hout

Kozijnen van accoya hout


Welkom in de toekomst van hout

Stelt u zich voor dat er een houtsoort is die wordt verkregen uit snelgroeiende en duurzaam beheerde bossen, niet-giftig is en die een dimensiestabiliteit plus duurzaamheid heeft die zelfs de beste tropische houtsoorten overstijgt. Stelt u zich een houtsoort voor die de steeds schaarser wordende tropische houtsoorten kan vervangen, alsook de met schadelijke verduurzamingmiddelen behandelde houtsoorten en minder duurzame materialen, toegepast in nieuwe en bestaande buitentoepassingen. Stelt u zich een houtsoort voor die verantwoord gerecycled kan worden en voorziet in een betere CO2 opslag, mede door zijn verlengde levensduur. Zo’n houtsoort bestaat. Het is Accoya hout: Het meest toonaangevende hightech hout ter wereld. Bij Accoya hout is het verplicht om RVS bevestiging materialen en schanieren te gebruiken.

Accoyahout kozijnen
Accoyahout rondweg Sneek
Accoyahout kozijnen
brug accoya hout

Wetenschap en technologie

Acht decennia van onderzoek in combinatie met de hedendaagse technologische voortgang en de laatste studies op het gebied van acetylatie hebben er toe geleid dat het product Accoya hout commercieel beschikbaar is. Het aceylatieproces, waarmee Accoya hout wordt geproduceerd, is niet giftig en het proces voegt niets toe aan het hout wat niet al van nature aanwezig is. Deze houmodificatie maakt dat Accoya hout door en door duurzaam is met buitengewoon goede eigenschappen.

De voordelen van Accoya hout:

voordelen accoya hout duuraam

Kozijnen, deuren & luiken

Accoya hout geeft een zeer goede warmte-isolatie en is duurzamer en vormstabieler dan andere houtsoorten. Het is zeer milieuverantwoord geproduceerd en mag met dekkende en transparante, zowel filmvormende als niet filmvormende verven worden afgewerkt en geeft ongekend lage onderhoudskosten. Van Reenen Glas kiest daarom bewust voor Accoya hout wanneer er nieuwe kozijnen geleverd en gemonteerd moeten worden. Dit behoort tot een onderdeel van Van Reenen Totaalconcept.