Geprint glas

Geprint glas

Elk patroon, foto of ontwerp, kan haarscherp op vrijwel elke soort glas geprint worden, zonder kleurverlies. De inkt wordt keramisch in het glas gebrand, waardoor de kans op krassen, zuur en weersinvloeden klein is. Na het printen wordt het glas namelijk gehard in de oven, zodat de keramische inkt permanent samensmelt met het glasoppervlak. Na het harden van het geprinte glas, kan het eventueel nog worden gelamineerd, geverfd of zelfs geglazuurd.

U maakt het interieur of exterieur van uw huiskamer, keuken, badkamer, kantoorruimte, kantine of gevel meteen uniek, opvallend en kleurrijk. De ontwerpmogelijkheden zijn oneindig en elke ruimte, afscheiding of gevel krijgt zo een geweldige uitstraling.

Vele mogelijkheden met geprint glas

Doordat het proces om rechtstreeks op het glas te printen zowel tijd- als kostenbesparend is, opent dit een groot scala aan creatieve opties voor architecten, fotografen, designers, kunstenaars en ontwerpers. Want dit glas is tevens een mooie wijze om uw monument, kunstwerk, tentoonstelling, gedenkplaats, balkon, winkelcentrum of overkapping op duurzame wijze van een opvallend element te voorzien.

IMG_6596
Balink bar geprint glas
Balink Aquarium-400x400 geprint glas
Balink2 Aquarium-400x400 geprint glas