Gezandstraald glas

Gezandstraald glas

Het zandstralen van glas wordt steeds vaker toegepast. Het resultaat ervan wordt ook wel mat glas genoemd. Dit effect wordt onder andere gebruikt bij glazen wanden, in kantoren en als deuren. Ook wordt het steeds meer gebruikt in woningen, bijvoorbeeld in de badkamer. Het is dus ideaal glas voor mensen die hun privacy willen behouden.

Diverse mogelijkheden met gezandstraald glas

U kunt zelf kiezen in welke mate het glas gezandstraald moet worden. De grootte van de schurende korrels bepaalt de transparantie van het glas. Door het gebruik van kleine korrels wordt het glas meer transparant en door grotere zandkorrels wordt het minder doorzichtig. Het is ook mogelijk om maar een deel van een glazen deur of wand te matteren. Ook kunnen er symbolen of een afbeelding op aangebracht worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een gedenkplaat of glas met logo als blikvanger in de gevel van uw bedrijf. De mogelijkheden met gestraald glas zijn legio. Glazen deuren, ramen of wanden kunnen allemaal nar wens per stuk bewerkt worden.

Het zandstralen van glas wordt steeds vaker toegepast. Vooral glazen deuren in een kantoorpand of bijvoorbeeld een woning, worden vaak (gedeeltelijk) gezandstraald. Zodoende wordt de lichtinval behouden maar zijn de ruimtes toch van elkaar gescheiden. Ook voor u is er een oplossing te leveren uit het zeer uitgebreide aanbod aan gezandstraald glas bij Van Reenen Glas.

Gezandstraald glas Landgoed Lauswolt
IMG_1127
Glazen schuifdeur binnen