Kozijnen van aluminium

Kozijnen van aluminium

Een deur markeert een ingang of een uitgang van een huis. Van een kantoor of van bijvoorbeeld een winkel. Een raam zorgt dat we kunnen ventileren en dat we een venster op de wereld hebben. Naast een gebruiksfunctie hebben ramen en deuren natuurlijk ook een architectonische functie. Dankzij de fraaie vormgeving en gevarieerde keuze aan oppervlaktebehandeling van Van Reenen ramen en deuren, kan elke gevel mede daardoor een eigen gezicht krijgen.

Het toepassen van micro-elektronica in aluminium ramen en deuren biedt een wereld aan mogelijkheden. Een elektrisch gestuurd raam kan bijvoorbeeld worden voorzien van een sensor die het raam automatisch laat sluiten zodra het gaat regenen. Ook kunnen dergelijke ramen en deuren worden opgenomen in een elektronisch bewakingssysteem. Een perfecte synergie van comfort, veiligheid en bedieningsgemak. Aluminium ramen en deuren dragen aldus bij aan een veiliger en comfortabeler klimaat, waarin u woont, werkt of slaapt. Aluminium kozijnen behoort tot een onderdeel van Van Reenen Glas Totaalconcept.

Toepassingen:
  • Glasdiktes van 4 mm tot maximaal 37 mm kunnen worden toegepast.
  • Testen bij TNO hebben aangetoond dat geluidsisolatie tot 44dB kan worden gerealiseerd.
  • Het systeem kan inbraakwerend klasse 2 (Politiekeurmerk Veilig Wonen) worden uitgevoerd, zonder concessies aan het uiterlijk van de schuifpui te hoeven doen.