ReenSafe inbraakvertragend glas

ReenSafe

Bij Van Reenen Glas kunt u kiezen voor inbraakwerend glas. Voorkom ongewenste bezoekers met ReenSafe© inbraakvertragend glas! ReenSafe© inbraakvertragend bestaat uit meerdere beglazingen met een speciale taaie substantie. Hierdoor is het, mede door de combinatie van een speciale plaatsingsmethode, voor de inbrekers veel moeilijker om binnen te komen. Het glas valt onder het categorie Original Burglar Resistant Registered. Bij een glasbreuk zullen de scherven op hun plaats blijven zitten waardoor er geen ingang ontstaat.

Diverse types ReenSafe©

ReenSafe© inbraakvertragend glas is in diverse gradaties verkrijgbaar. Wij bieden u drie types: Basic, Super of Excellent uitvoering. Stuk voor stuk uitstekende glazen om ongewenste bezoekers te weren. Wij vertellen u graag welke soort voor uw situatie het meest geschikt is.

Combineren van ReenSafe©

ReenSafe© inbraakvertragend glas kan worden gecombineerd met geluidswerend glas of bijvoorbeeld met hoog rendementsglas zoals ReenPane© Basic, Super Plus of Excellent isolatieglas. Vraag naar de mogelijkheden van inbraakwerend glas en laat u adviseren en inspireren wat het beste bij uw woning of bedrijfspand past.

Tevens heeft Van Reenen Glas de mogelijkheid om bij u hang- & sluitwerk met het Politiekeurmerk Veilig Wonen te monteren. Voor nog meer veiligheid.

Inbraakwerend glas is verkrijgbaar tot een afmeting van 6.000 x 3.210 mm. Alle ReenSafe© beglazingen zijn met 99,2% UV-werend, om verkleuring van uw huisraad te voorkomen.

inbraak-e
Accoyahout kozijnen
6d180b8e-6f39-47ee-8e84-72a28470b7e1
Glasschade inbraakvertragend glas