Kozijnen

Kozijnen

Mooie kozijnen bepalen de uitstraling van uw huis. Hardhouten kozijnen en kunststofkozijnen zijn al jaren veel gekozen opties van huiseigenaren. Of het nu gaat om schuifpuien, kantelkiep ramen of nostalgische raamwerken. Het plaatsen van kozijnen is een onderdeel van Van Reenen Glas Totaalconcept.

Hardhouten kozijnen

Bij de investering in kozijnen wilt u kozijnen die zo lang mogelijk mee gaan. Bij geselecteerde kwaliteit hardhouten kozijnen kunt u rekenen op een lange levensduur. Kozijnen van hout bieden een warme uitstraling in en om uw woning. Daarnaast is het door het houtnerfpatroon en de degelijke verbinding een uniek product om mee te werken.  Een ander voordeel is dat u uw kozijnen eenvoudig een nieuwe uitstraling kan geven met de bijbehorende kwaliteitsverf van o.a. Sikkens XD High Gloss. Hardhouten kozijnen hebben ongeveer één keer in de 7 jaar een schilderbeurt nodig. Ook dit is een onderdeel van het Van Reenen Glas Totaalconcept. Het is verder aan te raden om uw hardhouten kozijnen jaarlijks te controleren op beschadigingen en op intacte kitranden.

Hardhouten kozijnen
Rottevalle 1
Hardhouten kozijnen
Hardhouten kozijnen

Kunststof kozijnen

Wilt u liever onderhoudsarme kozijnen? Kies dan voor kunststof kozijnen, welke wel 50 jaar mee kunnen gaan. Kunststof kozijnen zijn in diverse motieven en kleuren verkrijgbaar. Het voordeel van kunststof kozijnen is dat het weinig onderhoud vergt. Eens in de zoveel tijd een schoonmaakbeurt en waxen is voldoende.

Kozijnen en isolatie

Met Reenpane super plus hoog rendement glas in combinatie met zowel hardhouten kozijnen en kunststof kozijnen, bent u verzekerd van een zeer hoge isolatiewaarde.

Kunststof kozijnen
Kunststof kozijnen
IMG_0356
Kunststof kozijnen

Meer informatie

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw woning? Neem dan vandaag nog contact met ons op!