Kozijnen

Kozijnen

Kozijnen bepalen de uitstraling van uw huis. Hardhouten kozijnen en kunststofkozijnen zijn al jaren veel gekozen opties van huiseigenaren. Of het nu gaat om schuifpuien, kantelkiepramen of nostalgische raamwerken. Het plaatsen van kozijnen is een onderdeel van Van Reenen Glas Totaalconcept.

Kozijnen van hardhout

Bij de investering in kozijnen wilt u kozijnen die zo lang mogelijk mee gaan. Bij hardhouten kozijnen kunt u rekenen op een lange levensduur. Kozijnen van hout bieden een warme uitstraling in en om uw woning. Daarnaast is het door het houtnerfpatroon een uniek product om mee te werken.  Een ander voordeel is dat u uw kozijnen eenvoudig een nieuwe uitstraling kan geven met een likje verf. Hardhouten kozijnen hebben ongeveer één keer in de 5 jaar een schilderbeurt nodig. Ook dit is een onderdeel van het Van Reenen Glas Totaalconcept. Het is verder aan te raden om uw hardhouten kozijnen jaarlijks te controleren op beschadigingen.

Kunststof kozijnen

Wilt u liever onderhoudsarme kozijnen? Kies dan voor kunststof kozijnen. Het enige onderhoud van kunststof kozijnen is zo nu en dan een schoonmaakbeurt. Naast weinig onderhoud biedt het nog meer voordelen. Wist u dat kunststof kozijnen een goede isolerende werking hebben? In combinatie met HR++ beglazing kan dit een flinke besparing op uw energiekosten opleveren.

Kunststof kozijnen

Meer informatie

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw woning? Neem dan vandaag nog contact met ons op!